Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri super-pojačanja

Može li (n)ova momčad Reala srušiti Barcu sljedeće sezone?

Sezona još nije gotova, ali Real će sljedeće godine definitivno morati ojačati momčad ako želi skinuti Barcu s trona.

Real Madrid nakon 22. kola zaostaje za Barcelonom nevjerojatnih 16 bodova. Iako im još igra Liga prvaka i Kup kralja, za navijače Reala to je apsolutno neprihvatljivo. Cijenu će najvjerojatnije platiti Jose Mourinho, ali i neki igrači koji će izgubiti mjesto u prvih 11.

Katalonski sport.es poigrao se s novom momčadi Reala prema navodnim željama predsjednika kluba Florentina Pereza. U prvi plan stavljena su trojica igrača: David Silva iz Manchetser Cityja, Gareth Bale iz Tottenhama i Edinson Cavani iz Napolija.

Čini se kako će Bale najvjerojatnije završiti u Realu, no vidjet ćemo hoće li bogati šeici pustiti Silvu i izgubiti bitku za Cavanija koju bi mogli voditi s Realom i Chelseajem. Petrodolari mogli bi izgubiti bitku od tradicije, jer Cavani je već pokazao ostankom u Napoliju kako novac i nije sve, iako nije da će puno manje zarađivati u Madridu.

Možemo lako zamisliti ofenzivni dio Reala sljedeće sezone. Cristiano Ronaldo desno, u sredini David Silva, lijevo Gareth Bale, a u špici Edinson Cavani. Bila bi to navala kojoj bi rijetki mogli stati na kraj, no treba vidjeti hoće li se Real pojačati i na ostalim pozicijama.

Gdje je tu Luka Modrić? Mnogi smatraju kako će odlaskom Mourinha i on pasti u drugi plan, baš kao i Ozil. No, možda kod nekog drugog dobije pravu priliku na mjestu drugog zadnjeg veznog. Bila bi to kombinacija sjajne tehnike, brzih krila te snažne i ubojite špice. Mnogim navijačima madridskog kluba dovoljno da krenu sline...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider