Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvenstvo opasno visi

Ronaldo ozlijedio koljeno i propušta ključno gostovanje Reala?

Iako je praktički osigurao nastup u polufinalu Lige prvaka, Real Madrid zabrinula je ozljeda najboljeg igrača Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalac je u 3:0 pobjedi nad Borussijom Dortmund napustio travnjak u 79. minuti, nakon što je osjetio bolove u patelarnoj tetivi lijevog koljena. Cristiano Ronaldo je u spomenutoj minuti legao na travnjak i odmah zatražio izmjenu od trenera Carla Ancelottija, što nikada nije dobra vijest. Portugalca već posljednja dva tjedna muči to lijevo koljeno, zbog kojeg redovito pohađa fizikalne i terapije strujom.

Osveta Reala: Ronaldo na asistenciju Modrića srušio Messijev rekord! 

Španjolski mediji nagađaju da će zbog novih problema s koljenom Cristiano Ronaldo propustiti teško gostovanje Real Madrida u San Sebastianu kod Real Sociedada naredne subote, dok Ancelotti kaže da će o njegovom nastupu odlučiti tek dan prije utakmice.

Real si je dvama uzastopnim porazima (Barcelona i Sevilla) zakomplicirao život u Primeri nakon što je imao čistu situaciju ispred Barcelone i Atletico Madrida. Trenutno je dva boda udaljen od Barcelone i tri od Atletica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider