Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Riješili pitanje prolaska

Osveta Reala: Ronaldo na asistenciju Modrića srušio Messijev rekord!

Nogometaši madridskog Reala riješili su pitanje prolaska protiv Borussije Dortmund praktički već u prvoj utakmici četvrtfinala...

Real Madrid je na Santiago Bernabeuu slavio protiv Borussije Dortmund s 3-0. Kraljevi su u potpunosti dominirali i kontrolirali utakmicu, te slavili golovima Garetha Balea, Isca i Cristiana Ronalda. Počelo je sve već u trećoj minuti kada je akciju s desne strane započeo Karim Benzema, dodao do Danija Carvajala, a ovaj je proslijedio u sredinu do Balea. Lagani dodir brzonogog Velšanina bio je potom dovoljan za slavlje na tribinama.

Šok u Parizu: Sjajnu pobjedu pokvarila teška ozljeda Zlatana Ibrahimovića!

Mourinho na rubu ispadanja: PSG na argentinski pogon do velike prednosti!

Na 2-0 povisio je Isco u 27. minuti prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora, a konačan je rezultat postavio Cristiano Ronaldo u 57. minuti. Za gol mu je asistirao Luka Modrić koji je odigrao vrlo dobrih 90 minuta. Hrvatski je veznjak proigrao Ronalda proturivši loptu između dvojice Borussijinih igrača, a sjajni Portugalac je smireno proturio loptu ispod Romana Weidenfellera. Bio je to Ronaldu 14. ovosezonski gol u Ligi prvaka, čime je izjednačio rekord po najvećem broju postignutih golova u ovom natjecanju u vlasništvu Lionela Messija (iz sezone 2011/12).

Real je lako mogao pobijediti i većom gol-razlikom da nije bilo nekoliko sjajnih intervencija Weidenfellera, a zabrinutost za navijače domaće kluba može biti prijevremeni šepajući izlazak Ronalda (u 80. minuti).

"Cristiano je imao problema s koljenom. Povukao sam ga kako bih izbjegao rizik. Nije se ozlijedio, bile su to male muke", kazao je poslije utakmice Carlo Ancelotti.

Golove s utakmice Real Madrid - Borussia Dortmund pogledajte OVDJE! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider