Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako je ljut

Ronaldo objavio 'rat' FIFA-i i povukao prvi potez

"Rat" između portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda i čelnika Međunarodne nogometne organizacije (FIFA) se nastavlja i očigledno neće tako brzo prestati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedavno je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter izrekao prilično nepromišljene riječi kada se doticao Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

>> Sjajni Rakitić i Bale po DVA, Ronaldo TRI i salutiranje poput Mandže!

>> Blatter se ispričao nakon 'paljbe', Ronaldo ponudio sarkastičan odgovor

Tijekom gostovanja na sveučilištu Oxford usporedio je Ronalda i Lionela Messija, te dok je za Barceloninog nogometaša rekao da bi ga svaka majka poželjela za zeta, za Ronalda je istaknuo da više vremena provodi kod frizera. I da se na terenu ponaša kao vojnik, odnosno zapovjednik...

Ronaldo mu je odgovorio salutiranjem nakon postignutog pogotka u pobjedi Real Madrida protiv Seville (7-3) u srijedu, a dan kasnije je Portugalac najavio i kako ubuduće neće prisustvovati niti jednoj svečanosti pod okriljem FIFA-e.

Tako je već sada znano da 28-godišnji Ronaldo neće u siječnju iduće godine doći na gala-predstavu dodjele Zlatne lopte, gdje će biti jedan od kandidata za tu nagradu.

No, mnogi će primijetiti kako Ronaldo već sada sigurno zna kako neće osvojiti Zlatnu loptu, jer nije postigao već uspjeh s Realom i Portugalom. Također, nije došao na UEFA-inu dodjelu najboljem nogometašu ove godine, jer su sportski novinari ispred njega i Messija izabrali - Riberyja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider