Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preporod Gervinha

Roma i Napoli vratili vjeru u talijanski nogomet: Pogledajte golčinu Strootmana!

Sjajna je bila prva utakmica polufinala Talijanskog kupa između Rome i Napolija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roma je slavila s 3:2, a takvim rezultatom su, vjerojatno, donekle svi zadovoljni. Roma je došla do pobjede, i to u samoj završnici, dok su gosti gubili 2-0 na poluvremenu, a ovako uzvratnu utakmicu za sedam dana ipak očekuju s dosta nade. Južnjacima i minimalna pobjeda igra za prolaz u finale.

Nakon nešto više od pola sata igre Roma je imala ugodno vodstvo od 2-0 stečeno golom Gervinha u 13. i golčinom Kevina Strootmana u 32. minuti. No, sve je poništeno u nastavku: prvo je gadno pogriješio domaći vratar De Sanctis, a potom je Belgijac Dries Mertens lijepo plasirao s desetak metara za 2-2.

I kada se očekivao kraj bez pobjednika bljesnuo je nanovo Gervinho koji je s desetak metara, iskosa, precizno i žestoko pogodio bliži kut za konačnih 3-2.

Recimo i da je mladi hrvatski nogometaš Tin Jedvaj ostao na klupi Rome, dok Josipa Radoševića nije bilo u gostujućem sastavu.

Podsjetimo kako je dan ranije Udinese u drugom polufinalu s 2-1 dobio prvu utakmicu protiv Fiorentine. (TS)


AS Roma 3-2 Napoli by Ball-Control

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider