Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitali Cityju, ali...

Rodgers i Gerrard obećali navijačima: 'Ključna riječ je...'

Liverpoolov menadžer i kapetan Brendan Rodgers i Steven Gerrard složni su u ocjeni kako će sljedeće premierligaške sezone ponovo jurišati na naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove su sezone ostali korak kratki u borbi za naslov iza Manchester Cityja, a naslova su ih koštali ispušteni bodovi u utakmicama protiv Chelseaja i Crystal Palacea. Protiv Chelseaja su na Anfieldu izgubili 2:0, s time da je za prvi primljeni gol odgovoran Steven Gerrard koji se poskliznuo i izgubio loptu duboko na svojoj polovici, dok je Liverpool protiv Crystal Palacea prosuo 3:0 vodstvo u gostima nekih 10-ak minuta prije kraja u utakmici koja je završila 3:3.

City novi prvak Engleske: Građani uništili nadu Liverpoolu!

"Čestitke Manchester Cityju. Ako ste na vrhu nakon 38 utakmica onda ste osvojili naslov i zaslužujete ga. Oni imaju neke izvanredne igrače i menadžera koji je došao i prilagodio se dobro stilu engleskog nogometa. Nadam se da će dobro provesti večer. Mi ćemo proslaviti uspjeh koji smo imali ove sezone i pokušati ponovo. Ojačat ćemo se na ljeto. Ključna je riječ vjera", rekao je Brendan Rodgers.

"Da mi je netko rekao da ćemo na ulasku u posljednju utakmicu imati male šanse za osvajanje naslova to bih prihvatio na početku sezone. Ali kao nogometaš uvijek želite više. Nismo imali sreće. Naš pokušaj je bio sjajan, ali ostali smo malo kratki. Ali što sad da radimo? Obrisat ćemo prašinu sa sebe i ponovo pokušati", izjavio je Steven Gerrard.

"Ako ovoj momčadi pridodamo igrače u pravim područjima sposobni smo boriti se za naslov. Stvari su se ovdje promijenile. Navijači i igrači to znaju. Istinski smo konkurenti za naslov prije nego lopta krene s centra sljedeće sezone i moramo dokazati da smo najbolja momčad u ligi nakon 38 kola, a ne druga najbolja."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider