Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nije gotovo...

Robben: Samo Barca može nadoknaditi 0-4; Kaiser: Lewandowski nam nije bitan

Arjen Robben, Bayernov krilni napadač, poziva na maksimalni oprez uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka kod Barcelone u srijedu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bavarci su na svojoj Allianz Areni slavili s uvjerljivih 4-0 i mnogi su ih već proglasili sudionicima finala u Londonu. Robben upozorava da još ništa nije gotovo…

''Najveća bi pogreška bila pomisliti da smo već u finalu. I dalje maksimalno poštujemo Barcelonu. Dobili smo prvu utakmicu s 4-0, ali ako postoji momčad koja može nadoknaditi takav zaostatak, onda je to Barcelona. Ne smijemo biti niti za jedan posto lošiji nego u prvoj utakmici. Možda ćemo morati imati čak i veću koncentraciju nego na prvoj utakmici'', rekao je Nizozemac.

Trener Bayerna Jupp Heynckes sugerirao je kako njegova momčad ''neće parkirati autobus pred svojim golom''.

''Želimo postaviti visoko našu obrambenu liniju, daleko od našeg gola. Barcelona je momčad svjetske klase i pokušat će nas žestoko pritisnuti od prve minute. Mi moramo pokušati zabiti pokoji pogodak'', rekao je Heynckes. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider