Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nove Pepove metode?

Robben dobio neočekivani poguranac od Guardiole

Odlična atmosfera vlada ovih dana na pripremama Bayerna u talijanskom Trentinu, a potiče je svojim šalama i novi trener Pep Guardiola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dokazao je to Pep Guardiola i dočekom nizozemskom nogometašu Arjenu Robbenu koji se u nedjelju priključio pripremama. Čovjek koji je donio Bavarcima naslov u Ligi prvaka pobjedničkim pogotkom protiv Borussije Dortmund bio je malo usporen na prvom treningu, pa ga je Guardiola odlučio potaknuti - nogom u stražnjicu.

Dakako, sve je bila samo šala koju su osmjehom popratili i trener i igrač: "Bila je to prijateljska i vrlo pristojna gesta", uz smijeh je kazao Robben, a potom ozbiljnije dodao:

"Raduje me suradnja s Guardiolom, mislim da mogu naučiti nešto novo od njega."

Bayern je u prošloj sezoni osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, Bundesligu i Njemački kup, a Robben u novoj sezoni ima još veće ambicije.

"Imam ogromna očekivanja. Na stolu će biti čak šest trofeja jer ćemo igrati i Njemački superkup, Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Moramo ih pokušati sve osvojiti", jasan je bio Nizozemac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider