Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Usporedbe sa Stamom

Rio Ferdinand upozorava: ManUtd bi mogao požaliti zbog Vidića

Stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand ne slaže se s puštanjem Nemanje Vidića u Lazio i smatra kako bi njegov odlazak mogao biti jednaka greška kao i raniji odlazak Jaapa Stama u Lazio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sir Alex Ferguson pustio je Stama u Lazio jer je smatrao kako je njegova igračka karijera krenula silaznom putanjom, međutim Stam je nastavio igrati sjajno u dresu Lazija. Milana i potom Ajaxa te je i sam Ferguson priznao kako je njegov odlazak bio pogreška.

Rio Ferdinand povlači paralelu između odlaska Stama i Vidića koji će se na ljeto priključiti Interu.

"Vrijeme će pokazati hoće li Manchester United požaliti što je pustio Vidića. Primjerice Jaap Stam je još nekoliko godina igrao na vrhunskoj razini nakon odlaska iz Uniteda i isto bi se moglo dogoditi i s Nemanjom. On je fantastičan igrač, šteta što odlazi iz Uniteda", rekao je Ferdinand.

Na kraju sezone Ferdinandu završava ugovor, želi ostati u Unitedu, ali mora prvo vidjeti je li uopće potreban budućem menadžeru.

"Spreman sam, zdrav i želim nastaviti karijeru u Unitedu. Razgovarao sam s dosta ljudi i svi su mi poručili da nastavim igrati koliko god je to moguće. Želim i dalje igrati nogomet. Jasno mi je da je klub trenutno u poziciji kada ne može odlučivati o puno stvari. Moramo prvo vidjeti tko će biti novi menadžer i koji su njegovi planovi. Kakvu god odluku donese, prihvatit ću je, ali prije ostalih klubova, razgovarat ću s Unitedom", rekao je Ferdinand. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider