Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentar 'insajdera'

Realovi navijači skandiraju samo Ronaldu i Modriću!

"Otkad je zabio Manchesteru na Old Traffordu, Luka Modrić je Realu postao igrač od neprocjenjive vrijednosti", napisao je u nedjeljnom izdanju Marce komentator madridskog dnevnika J. I. Garcia-Ochoa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U klasičnome medijskom obratu od podcjenjivanja do euforičnog hvaljenja, inače karakterističnom za španjolske sportske medije i španjolsku sportsku javnost uopće, hrvatski se nogometaš Real Madrida primaknuo vrhuncu druge, pozitivne strane krivulje.

>> Modrić ušao u formu uoči Srbije: Osjećam se uistinu spremnim!

>> Modrić izborio status zvijezde u Madridu: Za navijače igrač utakmice!

>> Mega golčina Luke Modrića: Zabio za preokret i pobjedu Reala!

"Santiago Bernabeu uistinu rijetko skandira svojim nogometašima. Cristianu Ronaldu trebalo je 150 golova da bi se njegovo ime pronašlo u pjesmama Realovih navijača. To je privilegija koju Mesut Özil, Karim Benzema i Angel di Maria još uvijek čekaju. Znali su dobiti ovacije, ali njihovo ime publika dosad nije skandirala", napisao je Garcia-Ochoa uz dodatak:

"Prošlog ljeta pristigli Hrvat, toliko osporavan ove sezone, u subotu se našao u skupini odabranih besmrtnika. Okidač je bio njegov supergol Mallorci, a ono što je uslijedio bila je istinska zahvala za učinjeno na Old Traffordu."

"Modrić je u subotu bio vitalan za Real. Bio je više negoli izvrstan. Promijenio je u srcu veznog reda tri partnera (Pepea, Kaku i Xabija Alonsa, op. a.) i uz svakog je izgledao podjednako dobro. Svakom novom utakmicom izgleda sve samopouzdaniji i očito je da ga obveza vođenja igre momčadi više ne opterećuje."

"Od prve minute utakmice publika je svaki njegov potez pratila uz veliku naklonost. Kad je u najavi utakmice službeni spiker pročitao njegovo ime, dobio je najveći pljesak. Kad je zabio fantastičan pogodak, postao je istinski Realov brend; postao je sinonim za superpogotke."

"Mallorca je zaigrala u Madridu vrlo organizirano, s dvjema dobro postavljenim obrambenim linijama. Premda se Real mučio, Modrić se snalazio izvrsno od prve do posljednje minute pokazavši da je utakmica na Old Traffordu postala granični moment njegove karijere u Realovu dresu: odsad će se o Modrićevim igrama govoriti kao igrama prije i igrama poslije Manchester Uniteda."

"Projektil koji je poslao pod gredu Mallorcina vratara bio je još jedno remek-djelo. Od trenutka kada je zabio na Old Traffordu, Modrić je Realu postao neprocjenjiv." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider