Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne izlazi u Madridu

Modrić ušao u formu uoči Srbije: Osjećam se uistinu spremnim!

Nakon još jedne impresivne partije i još impresivnijeg gola u Realovu dresu, pri 5:2 domaćoj prvenstvenoj pobjedi nad Mallorcom, Luka Modrić dao je izjavu španjolskim novinarima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kontrolirali smo utakmicu svih 90 minuta. Nažalost, nismo bili dovoljno koncentrirani pri prekidima u prvom poluvremenu, što nas je skupo koštalo. Možda nismo ušli u utakmicu sa sto posto fokusa", kazao je hrvatski veznjak koji je odigrao cijelu utakmicu i u 54. minuti zakucao loptu pod gredu gostujućeg vratara udarcem punom nogom s preko 20 metara.

>> Mega golčina Luke Modrića: Zabio za preokret i pobjedu Reala!

"U drugom su nam poluvremenu pomogle izmjene, ali i više od toga promijenjeni stav. Izašli smo na travnjak daleko odlučniji. Ulasci Benzeme, Özila i kasnije Xabija Alonsa samo su pomogli", dodao je Modrić, nakon čega ga je jedna novinarka upitala osjeća li da je dostigao idealnu formu.

"Dobro ste to primijetili. Što se forme tiče, osjećam da sam na vrlo dobroj razini. Osjećam se uistinu spremnim."

* Je li se išta promijenilo u vašemu životnom stilu u Madridu nakon što ste odigrali najbolju utakmicu za Real protiv Manchester Uniteda?

"Ne, barem ja nisam ništa osjetio, što ni ne mogu jer u Madridu ne izlazim. Uglavnom sam kod kuće s članovima obitelji i prijateljima. Najuža obitelj, supruga i dijete, u ovom su trenutku u Hrvatskoj", rekao je Modrić na kraju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider