Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bili bi nezaustavljivi

Real sprema još jedan veliki transfer, ali ima i drugih želja

Po pisanju španjolskog dnevnika El Confidencial, Real Madrid će pokušati dovesti ponajboljeg nogometaša svijeta Luisa Suareza.

Najveća svjetska lovina, Luis Suarez mogao bi sljedeće sezone igrati u Real Madridu. Nije to nova želja Madriđana jer se o tome priča već mjesecima, no El Confidencial tvrdi kako će Real pokušati slomiti Liverpool ponudom od 70 milijuna eura, što bi bio novi veliki transfer nakon dovođenja Garetha Balea prošle godine.

Navodno je Florentino Perez održao sastanak s najužim krugom ljudi. Sezona će biti promašena propalom ukoliko ne osvoje Ligu prvaka, a to će jako uznemiriti predsjednika Reala koji se nadao kako će Carlo Ancelotti uzeti španjolsko prvenstvo.

Prva želja Pereza je prava 'devetka'. A tu vidi ponajboljeg svjetskog nogometaša Luisa Suareza s kojim bi, istina, Real zbilja bio nezaustavljiv.

''Ne postoji nikakva klauzula i nisam potpisao nikakvu klauzulu prema kojoj Barcelona ili Real Madrid imaju prioritet u mojem dovođenju. Trenutno sam glavom potpuno u Svjetskom prvenstvu'', poručio je Suarez na temu odštetne klauzule u ugovoru.

El Confidencial piše i o drugim metama Reala u prijelaznom roku. To je sjajni Francuz Antoine Griezmann iz Real Sociedada, Geoffrey Kondogbia iz Monaca, Chris Malonga iz Vitorije te Rodrigo iz Benfice.

Sergio Aguero više nije na radaru, a razlog je možda i njegovo povezivanje s Barcelonom te navodna želja da Argentinac prijeđe u mrskog rivala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider