Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zakaparili i Gundogana

Real se uključuje u lov na novu zvijezdu Brazila: A igrao je u Litvi...

Brazilski nogometni reprezentativac Paulinho (24), član Corinthiansa, postao je posljednjih tjedana iznimno zanimljiv europskim klubovima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugo se spominjalo da Paulinho ima usmeni dogovor s milanskim Interom, potom su britanski mediji objavili kako je vrlo blizu njegovom dovođenju londonski Tottenham, a sada španjolska Marca tvrdi da se u igru namjerava uključiti i Real Madrid.

Vjerojatni novi trener ''kraljevskog kluba'' Carlo Ancelotti veliki je poštovatelj Paulinha i njegovo će dovođenje biti jedan od prvih zahtjeva talijanskog stručnjaka po dolasku u Madrid, tvrdi Marca.

Paulinho u ugovoru ima klauzulu po kojoj može otići ako zainteresirani klub plati 20 milijuna eura. Iznos je to koji Real može bez problema isplatiti i to odjednom, za razliku od Intera koji je navodno tražio plaćanje u četiri rate. Marca navodi i kako u Realu čak razmišljaju da pošalju Kaku u Corinthians u sklopu odštete za njegova sunarodnjaka.

Zanimljivo, 2006. Paulinho je stigao u Europu i to u litvanski Vilnius, a zatim je završio u poljskom Lodzu sezone kasnije. No, očito nije uspio pa se vratio u rodni Brazil. Sada ga želi veliki Real...

Spomenuti dnevni list objavio je i kako je predsjednik Reala Florentino Perez dogovorio s Borussijom Dortmund da će sljedeće godine Madriđani imati prioritet kod eventualne kupovine Ilkaya Gündogana.

Perez je htio njemačkog reprezentativca dovesti već ovo ljeto, ali su mu iz redova europskog doprvaka poručili kako 22-godišnji veznjak još najmanje godinu dana ostaje u momčadi Jürgena Kloppa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider