Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Saga ide kraju

Real ovaj transfer rješava lakše nego Modrića? Levy prekinuo odmor!

Daily Mail tako piše da je predsjednik Spursa Daniel Levy odlučio skratiti obiteljski odmor na Floridi i vratiti se u London kako bi razgovarao s velškim nogometašem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi čovjek londonskog kluba je već kratko razgovarao s Baleom tijekom prošlotjednog posjeta Hong Kongu gdje je Tottenham sudjelovao na turniru, no čini se da se stvari nisu riješile, pa se Levy nije vratio obitelji na Floridu, već je otputovao u britansku prijestolnicu.

Levy i dalje inzistira da Bale nije na prodaju, ali 24-godišnji krilni napadač zahtijeva sastanak i odgovor na pitanje je li stigla ponuda Real Madrida za njega i kako stoje stvari po tom pitanju. Velšanin nije igrao na turniru u Hong Kongu. Službeno je objašnjenje da je ozlijeđen, ali engleski mediji tvrde da je u dobrom fizičkom stanju, ali je psihički uzdrman zbog sapunice oko svoga transfera.

Nakon povratka u London Tottenhamovi će nogometaši u srijedu nastaviti s treninzima, a u subotu igraju prijateljsku utakmicu protiv Monaca. Zasad još nije poznato hoće li menadžer Andre Villas-Boas imati na raspolaganju i Balea.

Prema tvrdnjama otočkih medija, Tottenham je već odbio Realovu ponudu od 81 milijun funti, a Madriđani su navodno sada spremni ponuditi 51 milijun funti u gotovini, te Angela di Mariju i Fabija Coentraa. Španjolski mediji ne barataju tom informacijom, ali tvrde da predsjednik Real Madrida želi okončati transfer Balea prije povratka momčadi s turneje po SAD-u, 11. kolovoza.

Poučeni lanjskim iskustvom, kada se prelazak našeg Luke Modrića iz Tottenhama u Real protegnuo sve do kraja kolovoza, Madriđani bi sada željeli ubrzati posao kako bi Bale spreman dočekao početak sezone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider