Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporne situacije

VIDEO Real ogorčen, Barca uzvraća: Uvijek su vam krivi suci!

Barcelona je slavila u „el clasicu“ s 2:1, ali nakon utakmice ostali su neki "repovi"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti požalio se nakon utakmica na suđenje kontroverznog Undiana Mallenca.

>> VIDEO: Pogledajte kako je Dani Alves posramio Ronalda

>> VIDEO: Barca pobijedila Real, Neymar i golčina Alexisa zasjenili Messija i Ronalda!

„Nismo dobo krenuli, ali dobro smo igrali u drugom poluvremenu, imali smo nekoliko odličnih šansi. Mislim da nije suđen čisti jednaesterac na Ronaldu. Mascherano je gurnuo Ronalda. Svi su to vidjeli, svi osim suca“, razočarano je izjavio Ancelotti.

Sami Khedira žestoko je protestirao kod suca nakon situacije pred kraj prvog poluvremena. Ronaldo je centrirao, Khedira je u padu pucao, ali Valdes sjajno brani. Lopta se odbila i dodirnula ruku Adriana koji je ležao na travnjaku.

Sergio Ramos ljutito je izjavio nakon utakmice : "Iako ne volim prozivati suce, nisu dosudili dva čista jedanaesterca za nas. To su stvari protiv kojih se ne možete boriti."

Veznjak Barcelone Sergio Busquets uzvratio je rečenicom: „Svaki put kad izgube krivi su im suci.“

Barcelona ima primjedbu na situaciju iz 52. minute kada je Pepe startao na Fabregasa s leđa. Fabregas je pao kao pokošen, ali sudac se nije oglasio. No, u Barceloni se nisu previše bavili suđenjem.

"Ovakve utakmice uvijek mogu otići u krivom smjeru i zato smo sretni što smo uzeli tri boda. Oduševljen sam dečkima. Ovo su utakmice u kakvima najviše volim igrati", rekao je Alexis Sanchez, strijelac drugog pogotka Barce koji je doista bio spektakularan, dok se trener Gerardo Martino osvrnuo na šest bodova prednosti u odnosu na Real.

"To je više psihička prednost nego matematička. Ostalo je još više od 60 posto utakmica do kraja prvenstva. I Real i Atletico su blizu i u stanju su smanjiti zaostatak."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider