Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZNa se 'krivac'

Real nakon sjajne partije Modrića: 'Nikad nismo sumnjali u njega!'

Na konferenciji za novinare nakon uzvratne utakmice španjolskog Kupa kralja pred novinare je stao pomoćni trener Josea Mourinha, Aitor Karanka, te se u analizi susreta dotaknuo i našeg Luke Modrića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Modrić je platio cijenu toga što nije prošao kroz klupske pripreme zbog svima dobro poznate sage oko njegova prelaska iz Tottenhama", rekao je Karanka.

"Mi nikada nismo sumnjali u njegove kvalitete koje su izvanserijske", zaključio je kratko Mourinhov pomoćnik.

>> Ronaldov apel: Nemojte ga više vrijeđati, molim vas!

>> Mou divljao, Modrić asistirao: Hat-trick Ronalda za pobjedu Reala!

Podsjetimo, Real je u uzvratu s 4-0 isprašio Celtu iz Viga, nakon što je u prvoj utakmici poražen s 2-1. Modrić je prekrasnim proigravanjem asistirao Cristianu Ronaldu za 2-0, ali je i osim toga bio sveprisutan na travnjaku.

Čas je bio na rubu Celtina šesnaesterca, a čas u vlastitom kaznenom prostoru, gdje je tijekom prvog poluvremena pravovremeno uklizao i spriječio vrlo vjerojatni pogodak gostiju.

Susret je hrvatski reprezentativac započeo na mjesto "polušpice", koje obično okupira njemački igrač Mesut Özil. Nijemac je također krenuo od prve minute, smješten desno od Modrića, ali nije ostavio posebno dobar dojam na svojoj "novoj" poziciji. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider