Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte reakcije

Real drhtao do kraja: Ancelotti se zahvalio igraču koji ga je spasio

Real Madrid doputovao je u Dortmund s ugodnom prednosti 3-0, međutim, do samog kraja susreta nije bio miran. Borussia je na kraju slavila s nedovoljnih 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real se provukao u Dortmundu i unatoč porazu 0:2 prošao u polufinale Lige prvaka. Jedan od najzaslužnijih za to je golman Iker Casillas, koji je u drugom poluvremenu imao nekoliko velikih obrana, što je nakon utakmice istaknuo i trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti.

Real preživio kalvariju u Dortmundu: Mhitarjan tragičar Borussije!

Klopp ponosan: Od ovog se može napraviti video kako stizati 3-0

''Casillas je bio fantastičan u određenim trenucima utakmice. Njegov nastup bio je jako, jako dobar'', pohvalio je Talijan svog golmana pa dodao:

''Sretni smo zbog prolaza u polufinale, ali nismo sretni zbog načina na koji smo prošli, posebno zbog onoga što je bilo u prvom poluvremenu. Dozvolili smo da bude neizvjesno. Nogomet je takav, dali smo im poklone, puno griješili, nismo imali samopouzdanja i mučili smo se.''

Iker Casillas imao je dosta posla i na kraju nije mogao biti zadovoljan s onim što je pružila njegova momčad.

''Možda je ova utakmica dobar poziv na buđenje. Bolje da nam se to dogodilo večeras nego u nekim kasnijim susretima ove sezone'', smatra Casillas.

Kao dobru stvar iz ovog susreta Casillas vidi igru pod pritiskom.

''Oba pogotka smo primili nakon naših pogrešaka, a osim toga nismo realizirali kazneni udarac. Dobra je stvar što smo se kasnije znali nositi s pritiskom i dobro smo reagirali u nastavku susreta'', dodaje Casillas. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider