Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na rubu povijesnog preokreta

Klopp ponosan: Od ovog se može napraviti video kako stizati 3-0

Trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp bio je ponosan na svoju momčad unatoč ispadanju iz elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Svojim igračima nije imao što za prigovoriti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp smatra kako je njegova momčad bila sposobna za veliki preokret.

Real preživio kalvariju u Dortmundu: Mhitarjan tragičar Borussije!

''Igrači su željeli proći u polufinale i to su pokazali u svakom pogledu. Možete napraviti video od ove utakmice i pokazivati ostalim momčadima kako se stiže zaostatak 3-0.''

''Kada sam na nakon susreta dao ruku ozlijeđenom Nevenu Subotiću, rekao mi je kako je iznimno ponosan što je dio ove momčadi. Tako se i ja osjećam'', dodao je Klopp.

Carlo Ancelotti u ovom susretu nije koristio Cristiana Ronalda koji je ostao svih 90 minuta na klupi, međutim tvrdi kako je Ronaldo mogao pomoći da je bilo neophodno.

''Cristiano je bio dobro, ali nismo željeli riskirati. Za polufinale će biti potpuno spreman. Iza nas je večer velikog mučenja, ali na kraju smo sretni'', tvrdi Ancelotti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider