Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Netko i odlazi

Real iskrcava 20 milijuna za prvo pojačanje, a možda pošalje i Moratu

Španjolski sportski dnevni list AS piše u petak kako će se madridski Real ovog siječnja pojačati Albertom Morenom, igračem Seville...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je spreman tijekom aktualnog prijelaznog roka ostati bez Fabija Coentraa koji se već dulje vrijeme, putem novinskih napisa, seli negdje u englesku Premierligu. Portugalac očigledno napušta klub, pa je Real zato poželio ojačati taj dio momčadi i pronaći zamjenu za Coentraa.

Pronašao je Real rješenje kod Seville, te je po pisanju AS-a dogovoren transfer Alberta Morena, 21-godišnjaka koji je ove sezone u Primeri odigrao petnaest utakmica, te je postigao dva pogotka.

No, još je uvijek upitno na koji će se način obaviti posao. Postoje dvije opcije: da Real plati odštetu koja će navodno biti preko 20 milijuna eura ili da uplati manju svotu novca, ali i pošalje svog dragulja Alvara Moratu prema stadionu Sanchez Pizjuan.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider