Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolje i to nego...

Real ima plan za Casillasa, samo ne znamo hoće li se njemu svidjeti

Iker Casillas, prvi vratar španjolske nogometne reprezentacije i godinama jedan od najboljih na svijetu, i na startu nove sezone u Primeri grije klupu svog kluba, madridskog Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Takvu je praksu krajem prošle sezone uveo tadašnji Realov trener Jose Mourinho, a nastavio je Carlo Ancelotti, Talijan koji je ovog ljeta sjeo na tu trenersku poziciju. U statusu prvog klupskog vratara je tako i dalje Diego Lopez.

Ipak, madridski dnevnik Marca saznaje iz klupskih izvora kako će Casillas dobiti priliku, ali pritom i nije spomenuta Primera. Naime, navodno je Ancelotti odlučio kako će Casillas biti prvi Realov vratar u utakmicama Lige prvaka, kao i onima u domaćem Kupu kralja.

I sam je Ancelotti najavio da je "tek trenutačno Diego Lopez prva opcija", te da nikako ne namjerava držati Casillasa na dulje vrijeme daleko od travnjaka.

Ostvare li se takve najave Casillas bi mogao prvu utakmicu, od prve minute, za Real odigrati (braniti) 17. rujna kada Real u sklopu Lige prvaka gostuje u Istanbulu kod Galatasarayja. Druga dva suparnika u skupini B Lige prvaka su mu Juventus i FC Kopenhagen.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider