Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Zar je moguće?

Real će 'ukrasti' ponajboljeg Francuza PSG-u već u siječnju?

Prema pisanju uglednog magazina France Footballa, španjolski velikan Real Madrid će u siječnju pokušati angažirati 26-godišnjeg veznog nogometaša PSG-a Blaisea Matuidija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spomenuti izvor navodi da Real Madrid već neko vrijeme prati francuskog reprezentativca Blaisea Matuidija, a ove zime će napokon i krenuti po njega. Na ruku Realu, ali i drugim klubovima, ide činjenica da Matuidiju u lipnju istječe ugovor, pa od 1. siječnja može slobodno pregovarati sa zainteresiranim momčadima.

France Football tvrdi da će 'kraljevski klub'' brzo reagirati i potpisati s bivšim igračem St. Etiennea ugovor koji će vrijediti od ljeta.

Matuidi je stalni član udarne postave PSG-a, a ove je sezone u Le Championnatu skupio 18 nastupa, te postigao dva pogotka. Nedavno je u izboru France Footballa za najboljeg francuskog nogometaša osvojio drugo mjesto, iza Francka Riberyja.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider