Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda otkrila

Raul otvoreno o odlasku iz Reala 'zbog' Mourinha i ponudama Barce

Legendarni napadač i dugogodišnji kapetan Real Madrida, Raul Gonzalez Blanco (35), otkrio je u razgovoru za World Soccer kako je tijek karijere u dva navrata dobio ponude Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Barcelona je dva puta pokazala interes i pokušala me potpisati. Ali ja ne bih ipak nikad mogao igrati za Barçu jer sam pravi ''madridist''. Madrid je moj grad i rođen sam i odrastao u Madridu. Moj brat, moja sestra, moji prijatelji i obitelj, svi žive u Madridu'', rekao je Raul, aktualni napadač Al Sadda, koji je boje Reala branio između 1994. i 2010. godine, prije transfera u Schalke.

Nije samo najveći rival ''kraljevskog kluba'' pokušao dovesti Raula, već su to bili i drugi velikani poput Juventusa.

''Juventus mi je dao jako zanimljive ponude tri puta, ali nisam se vidio kako živim u Torinu.''

Otkrio je najbolji klupski strijelac Reala u povijesti (323 gola) i kako na njegovu odluku o napuštanju "los blancosa" nije utjecao dolazak Josea Mourinha na klupu.

''Moja odluka nije imala nikakve veze s Mourinhom. Već sam bio odlučio da želim novi izazov prije njegovog dolaska'', zaključio je Raul. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider