Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otpala liga petice

Sportski direktor Seville otkrio gdje Rakitić SIGURNO NEĆE otići

Sportski direktor Seville Ramon Rodriguez još jednom je potvrdio kako u klubu sve rade da Ivan Rakitić i sljedeće sezone ponese kapetansku vrpcu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od prioriteta Seville ovog ljeta je ostanak Ivana Rakitića. Sportski direktor Seville Ramon Rodriguez u niz navrata je isticao kako će Rakitić nastaviti nositi dres Seville, a u kratkom razgovoru za calciomercato.com to je i ponovio.

"Ivan je fantastičan igrač i znamo da je cijenjen na svim stranama. Međutim naš plan je ostaviti ga u klubu i činimo sve da pregovore oko produženja ugovora uspješno okončamo. Što se tiče priča o prelasku u Real Madrid, ne znam ništa o tome. Odlazak u Italiju? Ne, Ivanova budućnost sigurno nije u Serie A", kratko je poručio Rodriguez.

Podsjećamo, oko Rakitićevog dovođenja spominjao se i poveći broj talijanskih klubova, najčešće Juventus i Napoli. Prema Sevilli s talijanskog tržišta oko je bacio i Milan, međutim kako navode talijanski mediji, interesantan nije Rakitić već trener Unai Emery koji bi mogao zamijeniti Clarencea Seedorfa na klupi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider