Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet sjajna partija

Rakitića boli prvi pogodak Barcelone: Nažalost, i to je dio nogometa

Sevillin kapetan Ivan Rakitić osvrnuo se na domaći poraz svoje momčadi od Barcelone 4-1 u nedjeljnom ogledu 23. kola Primere…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rakitić je bio među najboljim pojedincima svoje momčadi. Pripremio je akciju iz koje je Sevillla povela u 15. minuti preko Morena. Međutim, Barcelona je do kraja uz dva gola Lionela Messija, te po jedan Alexisa Sancheza i Cesca Fabregasa stigla do uvjerljive pobjede.

"Barcelona je iz ne baš puno šansi koje je stvorila zabijala golove i stigla do prednosti, ali, to je nogomet. Nemam razloga spustiti glave dolje jer smo i mi odigrali jako dobru utakmicu. Protiv najboljih si ne možete priuštiti raditi pogreške jer ih oni kažnjavaju", rekao je Rakitić.

"Boli nas jer je Barcelona prvi gol na utakmici postigla iz očiglednog zaleđa. Nažalost, i to je dio nogometa. Moramo zaboraviti na ovaj poraz i razmišljati kako pobijediti Valenciju u idućoj utakmici. Mi igramo dobro općenito govoreći, postoje tek neki detalji koje još moramo popraviti. Barcelona je zaslužila ovu pobjedu, ali i mi možemo iz ove utakmice izvući neke pozitivne stvari", dodao je Rakitić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider