Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raketa igra sjajno

VIDEO: Rakitić golom zaokružio pobjedu za veliki skok Seville!

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac jednog pogotka u pobjedi Seville nad Getafeom 3:0 u sklopu 18. kola Primere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sevilla je na svom Sanchez Pizjuanu razmontirala Getafe sjajnom momčadskom partijom, u kojoj se kao individualac ipak najviše istaknuo Kolumbijac Carlos Bacca. Sjajni je napadač bio asistent za prvi i treći pogodak, dok je u 55. i sam bio strijelac svog devetog pogotka u Primeri ove sezone.

Bacca je asistirao za treći pogodak našem Rakitiću, nakon što je vješto oteo loptu gostujućem braniču Alexisu, a naš je reprezentativac mirno matirao vratara Moyu udarcem u donji lijevi kut.

Ivan Rakitić je odigrao svih 90 minuta, te je pritom zaradio žuti karton u 22. minuti prvog poluvremena. Ovo mu je osmi ovosezonski pogodak u Primeri, a ima i osam asistencija te je uvjerljivo najbolji igrač svog kluba.


Goal Rakitić - Sevilla 3-0 Getafe - 05-01-2014... by The-Best-Games

Sevilla je visokom pobjedom napredovala do čak petog mjesta na prvenstvenoj ljestvici, ali uz utakmicu manje od Villarreala i Real Sociedada koji ju mogu vratiti na sedmo mjesto. Mjesto koje dogodine vodi u Ligu prvaka trenutno je, s utakmicom više, udaljeno svega četiri boda.

Primera, 18. kolo:

Sevilla – Getafe 3:0 (Vitolo 34, Bacca 55, Rakitić 77)

Barcelona – Elche (kasnije)

Osasuna – Espanyol

Real Sociedad – Athletic Bilbao

Redoslijed: 1. Atletico Madrid 49 (18 utakmica), 2. Barcelona 46 (-1), 3. Real Madrid 41 (-1), 4. Athletic Bilbao 33 (-1), 5. Sevilla 29...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider