Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pričao je s Modrićem

Rakitić za Dnevnik Nove TV: Nije normalno da pobjeđujemo Real!

Ivan Rakitić spektakularnim je potezom bacio Real na koljena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je posramio Pepea i servirao loptu kao na pladnju za strijelca Baccu, kapetan Seville ostao je skroman u izjavi za Dnevnik Nove TV:

Kraljevi u očaju: Rakitić čarolijom osramotio Pepea i ukrao Realu naslov!?

O Rakitiću priča cijela Europa: 'Znali smo da Realu treba pobjeda, ali...'

"Svi mi radimo sve najbolje za svoje, činimo sve što možemo. Hvala Bogu da mi je došlo to fenomenalno u toj akciji, i za mene i za cijelu momčad. Mislim da svi znamo da su utakmice protiv Reala posebno. Nije baš normalno da se pobjeđuje Real Madrid, ali u dobroj smo situaciji, sve nam trenutno ide jako dobro. Imali smo i sreću da smo igrali doma, navijači su nam priredili fenomenalnu atmosferu i situaciju da možemo srušiti taj veliki Real", ponosno će Rakitić, koji ne želi previše pričati o potpisivanju novog ugovora sa Sevillom:

"Rekao sam da nema potrebe razgovarati previše o ugovoru, nije uopće bitna moja situacija. Kad bude odluka obratit ću se svima, a dotad ću razmišljati samo o utakmicama."

Poslije utakmice vidio se s Lukom Modrićem: "Za vrijeme utakmice nema vremena za priču, ali poslije smo zamijenili dresove, stali malo zajedno i popričali o svemu."

Rakitić nije htio davati izjave glede budućeg prvaka Španjolske u troboju kojeg vode Atletico, Barcelona i Real: "Ne mogu se davati nikakve prognoze, jer izgledalo je da je Real glavni kandidat pa je sad obrnuto. Sad je teško jer sve momčadi igraju za nešto, za prvaka, Europu ili ostanak u ligi. Svaka će biti sve teža i teža, bit će sigurno tu nekoliko promjena do kraja jer ostalo je dosta utakmica. Možda bude interesantno sve do zadnjeg kola."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider