Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bio podvig

'Pucali' visoko: 'Pokušali smo dovesti Torresa i Teveza, ali je propalo'

Vlasnici slavnog engleskog nogometnog kluba West Ham Uniteda otkrili su da su prošle godine pokušali na Upton Park dovesti neuspjelu Chelseajevu akviziciju, Fernanda Torresa, te da su prije "bijega" željeli vratiti, barem na posudbu, Carlosa Teveza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krajem mjeseca listopada 2011. godine Torres je došao do 21 sata provedenih na travnjaku bez postizanja pogotka. Upravo je taj trenutak West Ham, trenutni drugoligaš, vidio kao idealan za pokušaj dovođenja španjolskog reprezentativca.

''Pokušali smo dovesti Torresa. Pomislili smo, ako već ne može zabiti u Premiershipu, možda će to činiti u Championshipu te na taj način pronaći starog sebe. Međutim, u Chelseaju su nam rekli da sada nije pravi trenutak za to jer se bliži Afrički kup nacija'', rekao je za blog West Ham Till I Die jedan od dva vlasnika, David Sullivan.

Suvlasnik West Hama je potvrdio da su također pokušali dovesti, odnosno vratiti u svoje redove, bivšeg igrača Carlosa Teveza i to na kratkotrajnu posudbu. No, i ta je ideja propala. (TS)
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati