Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte promašaje

PSG ostao bez još jednog trofeja, tragičari Ibra i Thiago Silva!

Nogometaši Eviana izbacili su PSG u četvrtfinalu francuskog Kupa. Nakon 1-1 tijekom 120 minuta igre, Evian je bio superioran u izvođenju penala, te je slavio s ukupnih 5-2...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je prošlog tjedna PSG ispao iz Lige prvaka, ovaj tjedan ostali su bez mogućnosti osvajanja još jednog trofeja. Mali Evian bio je bolji od bogatog PSG-a nakon izvođenja 11-eraca.

Sva četiri izvođača penala Eviana su bili vrlo točni, dok je za PSG zabio jedino Lavezzi. Ibrahimovićev je udarac obranio Evianov vratar Laquait, dok je Thiago Silva pogodio vratnicu.

Već u 9. minuti su, inače, Parižani došli do vodstva kada je strijelac bio Argentinac Javier Pastore, koji je pod gredu odlično naciljao poluvolejem s vrha šesnaesterca. No, u samom smiraju prvog dijela, u 44. minuti, izjednačio je Tunižanin Saber Khelifa, dočekavši sam loptu na metar od pariških vratiju. Tijekom cijelog drugog dijela rezultat se nije mijenjao.

Utakmica je trajala u ritmu učestalih napada PSG-a, te pokušaja domaćina u kontrama, a sve se ponavljalo i tijekom produžetaka. No, odličan je između domaćih vratnica bio Bertrand Laquait, te je Evian nekako sačuvao 1-1 do isteka 120. minute.

Inače, u 118. minuti se zakuhalo na travnjaku, kada je došlo i do laganog fizičkog obračuna među igračima. U svemu je igrač PSG-a Thiago Motta zaradio crveni karton. Posljednju je šansu za promjenu rezultata, u 120. minuti, imao Ibrahimović, ali je iz slobodnog udarca, s 25 metara, gađao tik iznad vratnice.

Podsjetimo da su dan ranije ulazak u polufinale osigurali Troyes i Lorient, dok je u srijedu dalje prošao i Bordeaux.


Penalties PSG vs EVI by Samu21213 Francuski kup, četvrtfinale:

Evian - PSG 1-1, 1-1, 5-2 jedanaesterci (Khelifa 44 / Pastore 9)
Lens - Bordeaux 2-3 (Carrasso 11-ag, Bergdich 90+1 / Sertic 59, Diabate 81, 85)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider