Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pravac Engleska

Prvo Vrsaljko, a onda 'wunderkindi': Maminjo i Mourinho kombiniraju!

Šime Vrsaljko broji zadnje dane u Dinamu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da je Šime Vrsaljko na izlaznim vratima Maksimira. Vrsaljko nije igrao u Superkupu protiv Hajduka. Kao što smo već pisali, službeno objašnjenje je viroza, ali spekulira se kako je u tijeku finalizacija transfera pa su čelnici Dinama odlučili ne riskirati s mogućom ozljedom. Nakon ozljede Sammira, u Dinamu pušu i na hladno.

>> Migliore oduševio Jurčića, Tudor nasmijao novinare!

>> VIDEO: Dinamo osvojio Superkup, pogledajte kako je 'El Loco' izludio Bijele!

Bayer Leverkusen i Genoa poslali su službene ponude, no prema našim informacijama moguće je da desni bočni Dinama završi u Engleskoj. Bayerova ponuda od pet milijuna eura nije zadovoljila apetite „modrih“ pa je logično zaključiti da ih neće „izuti iz cipela“ ni Genoina ponuda od četiri milijuna. Čini se da će Vrsaljko ipak u drugom smjeru.

Od prije je poznato da su interes za Vrsaljkom pokazivali Arsenal i Manchester City. City je u međuvremenu odustao, ali „topnici“ su još uvijek zainteresirani. Kako saznajemo iz dobro obaviještenih izvora, Dinamo je u kontaktu s Tottenhamom i Chelseajem. Londonci bi Vrsaljka poslali na posudbu u jedan od svojih satelitskih klubova.

 

Nakon dobrog iskustva s Lukom Modrićem, Jose Mourinho uspostavio je bliske odnose s vodstvom Dinama i lako je moguće da sa Zdravkom Mamićem „zavrti“ još nekoliko poslova. Transfer Vrsaljka mogao bi biti samo dio šire priče u koju su uključeni Tin Jedvaj i Alen Halilović

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider