Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda Eurosonga

Propalo novo ponižavanje Barcelone, derbi ipak u Madridu

Španjolski nogometni savez (RFEF) potvrdio je da će se finale Kupa kralja između Reala i Atletica igrati u petak, 17. svibnja, u 21.30 sati na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba su kluba na koncu pristala na kompromis kad je u pitanju mjesto radnje. Zanimljivo, Real se najprije zalagao za finale na Cam Nou. Ne treba puno pogađati zašto...

>> Real želi dodatno poniziti Barcelonu, drugi dio Madrida protiv!

Atletico je, pak, tražio da se igra na njegovom Vicente Calderonu budući da se posljednji finale između ovih klubova, 1992. godine, također igrao na Santiago Bernabeuu.

No, čelnici saveza su najprije oba kluba uvjerili da bi prema navijačima bilo pošteno da se ipak igra u glavnog gradu s obzirom da su oba finalista iz Madrida.

Nakon toga su Atletico uvjerili da je bolje da se igra na Bernabeuu koji prima više gledatelja. Dakako, Real je pristao da se u tom slučaju ulaznice dijele ''pola-pola'', baš kao i sav prihod s utakmice.

Što se, pak, tiče termina, utakmica je prebačena sa subote na petak kako se ne bi poklopila s Eurosongom koji će, baš kao i finale Kupa kralja, prenositi Španjolska televizija (TVE).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider