Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjegli rivalima

Prljavo rublje Borussije: 'Klopp je bio glup, on je kriv za Gotzea'

Novopečeni nogometaš Schalkea Felipe Santana (27) nije se baš biranim riječima dotakao svog sada već bivšeg trenera u Borussiji Dortmund Jürgena Kloppa...

Tako je brazilski stoper Felipe Santana proglasio Jurgena Kloppa glavnim krivcem što je Borussia bila lišena usluga Marija Götzea u finalu nogometne Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna 26. svibnja.

Naime, Mario Götze je ozlijedio zadnju ložu u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Reala u Madridu, a Santana smatra da mu je Klopp prerano dopustio da se vrati treninzima, nekoliko dana prije velikog finala, što je pogoršalo njegovu ozljedu.

''Naš trener je bio glup. Mario je dobio udarac u utakmici protiv Reala i prevezen je u minhensku bolnicu. Kada se vratio, trener mu je dopustio da trenira u utorak. Nije to smio napraviti jer je bila tako važna utakmica u subotu'', rekao je Santana za brazilski ESPN.

Kao i Santana, ni Götze sljedeće godine neće braniti boje Borussije, budući je prešao u redove Bayerna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider