Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Začepio uši i gledao na sat

Predsjednik Borussije zaključao se u toalet na Bernabeuu!

Predsjednik nogometnog kluba Borussije Dortmund, jednog od dva njemačka sudionika finala Lige prvaka, Hans-Joachim Watzke otkrio je da posljednje minute utakmice s Realom nije gledao s tribina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Borussia je u utorak stigla na Santiago Bernabeu s prednošću 4-1, a isti je rezultat stajao i nakon 82 minute uzvratne utakmice. No tada najprije Karim Benzema zabija za vodstvo Reala, a pet minuta kasnije Sergio Ramos za 2-0.

>> Borussia prvi finalist: Real u finišu zamalo napravio čudo!

Čim je Real poveo s 2-0, čime je došao na pogodak od senzacionalnog preokreta, predsjednik dortmundskog kluba digao se sa svoje stolice i otišao u toalet, gdje je proveo dvije minute regularnog dijela utakmice, te šest sudačke nadoknade.

"Nisam više mogao gledati, jer me počelo stezati u prsima. Otišao sam u toalet, zaključao se, začepio uši i gledao na sat. Mnogo mi je stvari prošlo kroz glavu", otkrio je Watzke.

Borussia je do kraja utakmice sačuvala svoju mrežu netaknutom, te je prva izborila finale Lige prvaka ove sezone. Dan kasnije joj se u velikom stilu, ukupnom pobjedom 7-0 protiv Barcelone, pridružio i Bayern. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider