Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prije je bilo drukčije

'Pravi' Ronaldo o imenjaku: Cristiano je sigurno malo frustriran

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo razgovarao je za madridsku Marcu o aktualnim zbivanjima u svjetskom nogometu, gdje je jasno, jedna od glavnih tema tko je bolji Messi ili Cristiano Ronaldo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Obojica su fantastični nogometaši. Daleko su ispred svih, ali po mom mišljenju je ipak za nijansu ispred Messi'', krenuo je u razgovor Ronaldo na tu temu i nastavio:

''Sigurno se Cristiano Ronaldo osjeća barem malo frustrirano. Mislim da je takvo njegovo stanje logično, jer biti toliko dobar kao on, a Cristiano je stvarno genijalan nogometaš, a opet da non-stop izmiču ti naslovi za najboljeg svjetskog nogometaša'', rekao je Ronaldo aludirajući na četiri osvojena pehara Zlatne lopte, od strane argentinskog nogometaša.

''U moje je vrijeme ipak bilo malo drugačije. Bile su veće borbe za trofeje, igrali su tada Zidane, Rivaldo, Ronaldinho, Figo, ja, a opet, pehar je znao ponijeti netko poput Cannavara. Bilo je drugačije, sada je priča ipak svedena na dvojicu, genijalnih nogometaša'', završio je Ronaldo.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider