Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama u Grčkoj

Pranjić i društvo srušili Olympiacos, trener nokautiran, igrači bježali u svlačionicu

Nogometaši Olympiakosa do 27. kola i velikog derbija u Pireju protiv Panathinaikosa u prvenstvu su imali 24 pobjede i dva remija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog tjedna u prvoj utakmici Lige prvaka u Pireju je pao i Manchester United sa 2:0. Ali ne i veliki rival. Naime, Panathinaikos je odigrao odličnu utakmicu te pobijedio sa visokih 3:0.

A put do pobjede gostima je golom u 45. minuti otvorio hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić. Na 2:0 je u 68. minuti povisio Berg.

U 82. minuti je Olympiakos dobio priliku s bijele točke, međutim Dominguez je promašio.

Točku na 'i' uvjerljive pobjede PAO-a stavio je Abeid u 89. minuti.

Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld odigrali su cijelu utakmicu, dok je Mladen Petrić ušao u 77. minuti.

Inače, atmosfera je, kao i inače na utakmicama u Grčkoj, bila vatrena, pa je u jednom trenutku gostujući trener pogođen nekim predmetom u glavu, a dok mu se ukazivala pomoć, policija ga je morala štititi.

Vatreno je bilo i u završnici utakmice kada su ljudi s klupe Panathinaikosa otrčali u tunel te pozvali igrače da krenu za njima. Igrači su ipak odlučili odigrati utakmicu do kraja, ali kada su čuli posljednji zvižduk u punom su sprintu otrčali u svlačionicu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider