Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva žrtva Bundeslige

Potres u Stuttgartu uoči Rijeke: Labbadia dobio otkaz

Bruno Labbadia postao je prva žrtva u njemačkoj Bundesligi. Nakon trećeg poraza iz isto toliko odigranih kola u novoj sezoni, Stuttgart se zahvalio svom sada već bivšem strategu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kap koja je prelila čašu kod čelnih ljudi Stuttgarta bio je nedjeljni poraz kod "fenjeraša" Augsburga, koji je uoči 3. kola, baš kao i Stuttgart, imao nulu na svom bodovnom kontu.

Međutim, Augsburg je pred svojim navijačima upisao 2-1 pobjedu i prve bodove u novoj sezoni, dok je istovremeno gurnuo Stuttgart na pretposljednje mjesto prvenstvene ljestvice.

Za ponedjeljak je organizirana konferencija za novinare na kojoj će možda biti donesena odluka o novom, ili barem privremenom, treneru, koji bi imao težak zadatak da skupi momčad i u četvrtak nadoknadi zaostatak od 2-1 iz prve utakmice posljednjeg kola kvalifikacija za Europa ligu protiv Rijeke.

Bruno Labbadia je Stuttgart preuzeo u prosincu 2010. godine, a otada je upisao dva 12. mjesta i jedno šesto na kraju bundesligaške sezone. Prošle je vodio momčad do finala njemačkog DFB Pokala, što je "švabama" i donijelo priliku za plasman u skupinu Europa lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider