Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ludilo' u Istočnoj Europi

Potezi koje morate vidjeti: Dva genijalna gola i superpovratak Baroša

Prve je pogotke za svoj matični klub, Banik iz Ostrave, zabio češki nogometaš Milan Baroš (31) otkako se vratio iz turskog Galatasaraya proteklog mjeseca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Štoviše, postigao je iskusni napadač sva tri gola za svoju momčad pri 3-0 domaćoj pobjedi protiv Hradeca iz Kralova u subotnjem dvoboju 19. kola češke lige. Bio je to njegov treći ovosezonski nastup za klub koji je prvi put napustio kao 20-godišnjak otišavši u Liverpool 2002. godine.

Prvo su kolo nove prvenstvene sezone započeli Litavci. U drugoj utakmici dana Atlantas je pobijedio Suduvu u gostima 1-0 prekrasnim pogotkom Andriusa Bartkusa s preko 20 metara. Topovski je branič gostiju odapeo loptu u gornji desni kut domaćeg vratara u 49. minuti.

Možda još i atraktivniji pogodak vidjeli su gledatelji na tribinama stadiona u Zaporižji, gdje je domaći Metalurg protiv gostujuće Tavrije odigrao dvoboj 20. kola Ukrajinske premierlige.

Oleg Gumenjuk, bek gostujuće momčadi za koju je svih 90 minuta odradio hrvatski veznjak Marin Ljubičić, zabio je gol iz snova u 77. minuti utakmice pogodivši također s oko 25 metara. I taj je bio presudan, točnije jedini na utakmici. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider