Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje ili?

Ponuda koja 'izbija iz cipela': Hoće li Rooney ovo prihvatiti?

Iako mu je još preostalo više od 20 mjeseci aktualnog ugovora, Manchester United je svojem ponajboljem nogometašu spreman ponuditi novi, značajno poboljšani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naslovnica britanskog SunSport Exclusivea ovoga petka 'vrišti': United žurno želi produljiti Rooneyjev ugovor na četiri godine – nudi 52 milijuna funti, tj. 62 milijuna eura).

Aktualni prvak želi što prije riješiti ostanak svojeg možda i najboljeg igrača ove sezone, s obzirom da je za njegove usluge zainteresirana velika količina drugih klubova, koja se neće libiti izdvojiti veliki novac za engleskog reprezentativca.

Ukoliko se naum šefova kluba ostvari, tada bi Rooney ostao u klubu s Old Trafforda sve do ljeta 2019. (sadašnji ugovor vrijedi mu do srpnja 2015., a Rooney je rođen u listopadu 1985.).

Spomenimo i da je napadač crvenih vragova ove sezone u 10 utakmica Premierlige postigao pet pogodaka i asistirao šest puta, dok je u Ligi prvaka u tri nastupa upisao dva gola i dvije asistencije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider