Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bijesni zbog transfera

Policija čuva Borussiju: Navijači pale dres Gotzea 'izdajice'!

Navijači Borussije Dortmund nisu mirno prihvatili vijest o senzacionalnom transferu njihova dosadašnjeg miljenika Marija Götzea (20) u redove omraženog im suparnika Bayerna…

Otkad je potvrđena informacija o odlasku talentiranog nogometaša u München, njegov je profil na Facebooku u rekordnom roku zatrpan stotinama poruka u kojima su prevladavale riječi ''izdajica'', ''Juda'' i slične. Komentari su tijekom dana izbrisani, ali bijes Borussijinih navijača nije nestao.

>> Klopp 'otrovno' o odlasku Gotzea: Ja sam kriv, jer nisam Guardiola!

Jedna od ekstremnih skupina je najavila da će danas, uoči prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Real Madrida, spaliti Götzeov dres. Mnogi nisu ni dočekali današnji dan nego su dresove masovno palili i stavljali videa na Youtube.

Zbog neugodne situacije, trening Dortmunđana u utorak poslijepodne je morala čuvati policija, a prema pisanju Bilda, uz Götzea su tijekom dana cijelo vrijeme bila dvojica policajaca u civilu.

Mladi je nogometaš na treningu djelovao opušteno ili je samo htio ostaviti takav dojam. U trening-kamp se dovezao s bliskim prijateljem Marcom Reusom, a dvojac se tijekom vježbanja stalno smijao i zbijao šale…(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider