Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opleo i po sucima

Pogledajte što je rekao 'negativac' Mourinho nakon poraza od Cityja

Jose Mourinho priznao je da je njegov Chelsea zasluženo izgubio kod Manchester Cityja 2-0 u osmini finala FA Cupa, iako nije propustio okrznuti suce. Osvrnuo se i na nedavno prepucavanje s Arseneom Wengerom, menadžerom Arsenala…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tu je priču, istini za volju, pokrenuo Wenger, koji je izrazio uvjerenje kako je 'Mourinhov strah od neuspjeha' glavni razlog zbog kojeg portugalski stručnjak umanjuje Chelseajeve izglede u borbi za osvajanje naslova prvaka. Kada ga se prozove, Mourinho u pravilu odmah odgovara, a tako je bilo i ovoga puta, pa je Wengera etiketirao kao 'specijalista za neuspjeh'.

''Ja sam, zapravo, bio prikazan kao negativac u toj epizodi. Za to ste krivi vi, mediji. Jedan uvijek mora biti loš čovjek. Uvijek isti. Vi to volite prikazati na taj način. Jedan je pristojan, a drugi loš. A ja sam, kao, uvijek loš. Nisam zbog toga iznenađen'', rekao je Mourinho.

Priznao je da je City zasluženo slavio u subotu, 'iako je drugi gol zabio iz zaleđa'.

''Manchester City je zasluženo pobijedio. Jest, zabili su drugi gol iz zaleđa, ali dobili bi nas i bez tog gola jer mi nismo bili dobri.''

Razočaravajuću predstavu svog napadača Samuela Eto'a nije želio komentirati.

''Postoje neke stvari koje vam ne mogu reći. O nekim stvarima mogu zadržati svoje mišljenje samo za sebe. Ne želim individualizirati. Neću govoriti o svom napadaču, ili svom golmanu, ili lijevom beku, ili o bilo kome pojedinačno. Mi smo momčad. Kao momčad pobjeđujemo ili gubimo. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider