Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kao na reklami

Pogledajte reakciju Beckhama nakon kvarenja frizure!

David Beckham ostvario je prvi nastup u početnoj postavi PSG-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U velikom derbiju francuskog nogometa Parižani su slavili protiv Marseillea s 2:0. Igrala se osmina finala Kupa, ali jednakim su rezultatom slavili protiv istog protivnika i za vikend. Ovaj put David Beckham je počeo od prve minute.

>> Ibra ih opet potopio, a Englez mu se rugao zbog velikog nosa!

Pomalo komična situacija dogodila se nakon duela i prekršaja Jordana Ayewa nad Becksom. Prilikom podizanja s poda 37-godišnja engleska je legenda manirom pravog profesionalca u reklamama za kosu popravio svoju frizuru, a onda su se obojica unijela jedan drugom u lice.

Izašao je s travnjaka u 86. minuti, nesporedno nakon žutog kartona i sukoba kojeg je imao s Ayewom.

''Ništa strašno, stvar je zaboravljena. Pa, ovo je važna utakmica, velikih suparnika. Tenzije su bile prisutne od starta i to je normalno'', rekao je Beckham i nastavio:

''Uvijek je lijepo igrati od početka. Bila mi je čast, u momčadi je mnogo divnih i kvalitetnih nogometaša. Dobro je, ali nemojte misliti da ću baš svaku utakmicu moći odraditi uz 85 minuta na travnjaku'', uz smješak je rekao Beckham.

No, imao je Becks i jedan uspješni 'sombrero', Pogledajte videa...


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider