Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vidjeli 'Boga'

Pogledajte reakcije Sneijdera i Terima kad su ugledali Mourinha u Turskoj!

Jose Mourinho u nedjelju je došao gledati utakmicu svog protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Fatih Terim gledao Realovo razbijanje Mallorce (5:2), u kojem je Luka Modrić zabio golčinu i proglašen je igračem utakmice od strane navijača, Jose Mourinho uzvratio je odlaskom u Tursku dan kasnije.

Mourinho je u Kayseri došao sa sinom, a već ga je na aerodromu dočekalo cvijeće. Na stadionu Kayserispora Galatasaray je slavio s 3:1, a zanimljivo je bilo to što je Terim došao na tribinu kad je ugledao Mourinha. Bio je to srdačan susret dva trenerska velikana.

Kad je Wesley Sneijder ugledao Mourinha, mahao mu je s terena kao školarac. Nakon utakmice je izjavio kako je bio sretan što je ugledao Mourinha s kojim se nije vidio od proslave naslova prvaka Europe prije tri godine.

''To je bilo zadnji put da sam ga vidio uživo. Proveli smo fantastično vrijeme u Interu. No, poslao sam mu poruku da se pazi jer kad je on u blizini ja obično zabijem'', našalio se Sneijder koji je nedavno priznao da mu je baš Mourinho sugerirao odlazak u Galatasaray.

Real Madrid dobio je naizgled najlakšeg protivnika u četvrtfinalu, no Galatarasay ima najboljeg strijelca Lige prvaka Yilmaza, a Didier Drogba i Wesley Sneijder dobit će priliku dokazati se još jednom svima na velikoj sceni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider