Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda Intera

Pogledajte maestralnu asistenciju Kovačića i veliko slavlje Zanettija

Nogometaši Intera došli su do treće pobjede u posljednje četiri utakmice u talijanskom prvenstvu. U subotu su u 12. kolu na San Siru svladali Livorno s 2-0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do prvog su pogotka ''nerazzurri'' došli na prilično bizaran način. Loptu je s desnog krila u 30. minuti pred gol ubacio Jonathan. Gostujući ju je vratar Francesco Bardi pokušao uhvatiti, ali ju je pritom nespretno gurnuo u vlastiti gol. Zanimljivo, ovo je već treći autogol Interovih suparnika ove sezone. U prvoj minuti sudačke nadoknade Yuto Nagatomo je zabio za konačnih 2-0 nakon sjajnog prodora i asistencije našeg Matea Kovačića koji je ušao u igru u 59. minuti.

Svakako treba naglasiti i da je pred kraj utakmice u igru ušao neuništivi kapetan ''nerazzurra'', 40-godišnji Javier Zanetti. Na terenu ga zbog ozljede Ahilove tetive nije bilo 200 dana, a ovo mu je bio 604. nastup u Seriji A.


Goal Nagatomo Inter 2-0 Livorno (09-11-2013... by Sport-Today-2014

U drugoj utakmici dana Catania je pred svojim navijačima pobijedila Udinese s 1-0, a pogodak je u 30. minuti s bijele točke postigao Maxi Lopez. Za Cataniju je to tek druga pobjeda ove sezone, dok je Udinese izgubio četiri od posljednjih pet utakmica u Seriji A. Kod domaćih ni minutu nije zaigrao Bruno Petković, baš kao ni kod gostiju Ivan Kelava, Igor Bubnjić i Frano Mlinar. (TS) 

Serie A, 12. kolo:

Inter - Livorno 1-0 (Bardi 30-ag)

Catania - Udinese 1-0 (Lopez 30 - 11m)

Redoslijed: 1. Roma 31 (-1), 2. Napoi 28 (-1), 3. Juventus 28 (-1), 4. Inter 25…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider