Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident u Rusiji

Pogledajte kako su huligani prekinuli derbi i tukli igrače!

Derbi utakmica 29. kola ruskog nogometnog prvenstva između Zenita i moskovskog Dinama prekinuta je u 88. minuti pri vodstvu gostujućeg sastava 4-2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prekid su izazvali navijači Zenita koji su nezadovoljni rezultatom utrčali na travnjak, a jedan od huligana je pritom šakom udario kapetana moskovskog kluba Vladimira Granata. Policija je vrlo brzo vratila navijače na tribine, no sudac nije želio nastaviti susret.

Zenit je poveo u šestoj minuti golom Danija, ali je potom uslijedio preokret i četiri gola gostujućeg sastava. Strijelci su bili Jusupov (35), Fernandez (57), Noboa (65) i Kuranyi (71). Keržakov je u 84. minuti ublažio prednost Dinama.

Utakmica će biti registrirana rezultatom 4-2 za Dinamo ili 3-0, dok Zenitu slijedi kazna. Ovim porazom Zenit je kompromitirao svoje izglede za osvajanje naslova prvaka i po svemu sudeći titulu će osvojiti moskovski klubovi Lokomotiv ili CSKA.

Zenit vodi na ljestvici sa 60 bodova, Lokomotiv ima bod i utakmicu manje, dok je treći CSKA s dva boda manje i susretom, manje. Pobjedama bi Lokomotiv i CSKA preskočili Zenit, a potom u četvrtak u posljednjem kolu u međusobnom susretu odlučili o novom prvaku. Zenit u zadnjem kolu gostuje kod Kubana. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider