Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi nevidljiv

Bayern furiozan protiv Barcelone: Mandžukić ušao i potvrdio pobjedu!

U prijateljskoj utakmici na Allianz Areni Bayern je s 2:0 slavio protiv Barcelone. Pogotke za bavarsku momčad postigli su Lahm u 14. i Mandžukić u 87. minuti.

U pitanju je bila repriza prošlogodišnjeg polufinala Lige prvaka. Tada je Bayern, budući prvak, svladao katalonsku momčad s ukupnih 7:0. Ovaj put je Barcelona prošla s daleko blažim porazom makar je igrala bez Xavija, Inieste, Busquetsa i još nekih igrača prve momčadi, a u drugom je dijelu današnji trener Roura promijenio apsolutno cijelu momčad i priliku dao mladim nadama kluba.

Inače, u drugom je dijelu u igru ušao i naš Mario Mandžukić, koji je u 87. minuti lijepo dočekao prizemno ubačenu loptu Contenta i iz neposredne blizine postavio konačnih 2:0 u ovom prijateljskom ogledu koji se vodio kao susret Hoeness Cupa.

Nešto ranije, tijekom drugog dijela, imao je Mandžukić također lijepu priliku, ali se tada nije upisao u strijelce.

U prvom poluvremenu, kada se igralo daleko ozbiljnije i kada su obje momčadi imale dosta prilika za pogodak, strijelac je za Bayern bio Philipp Lahm, koji je glavom u mrežu, u 14. minuti, proslijedio asistenciju Riberyja.

Lionel Messi je igrao tijekom prvih 45 minuta, a novi Barcelonin trener Gerardo Martino je pratio ogled s tribina.

Hoeness Cup:

Bayern - Barcelona 2:0 (Lahm 14, Mandžukić 87)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider