Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijeli svijet to čeka

Planule ulaznice za 'El Clasico': Najgledaniji u povijesti!?

Iako su cijene paprene, sve ulaznice za „El Clasico“ rasprodane su u roku od samo dva sata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je danas objavila cijene ulaznica za derbi s Real Madridom, koji se igra 26/27. listopada na Camp Nou. Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 99 do 359 eura.

>> Jesu li Real i Juve 'bratski klubovi u krađi'? A što je s Barcom i ostalima?

Iako su cijene paprene, sve ulaznice koje su puštene u prodaju rasprodane su u roku od samo dva sata, od 10 do 12 sati, a znamo da Camp Nou ima kapacitet od 98.000 sjedećih mjesta. Jedan manji dio ulaznica bit će ponovno pušten u prodaju nekoliko dana prije utakmice i na sami dan utakmice. Naime, neka mjesta ići će u prodaju preko „Seient Lliure“ sustava, ako navijači koji imaju godišnje ulaznice odustanu od dolaska na utakmicu.

Još uvijek se ne zna točna dan a ni satnica utakmice. „El Clasico“ najvjerojatnije će se igrati u nedjelju, lako moguće točno u podne. Razlog je propulzivno azijsko tržište na kojem Primera traži svoj dio kolača.

Interes za utakmicom je ogroman. Prema nekim procjenama, mogao bi to biti najgledaniji „El Clasico“ u povijesti. Cijeli svijet želi vidjeti sudar dvaju najvećih nogometnih klubova koji su se ovog ljeta dodatno pojačali. Real je, među ostalim, doveo Garetha Balea, a Barca Neymara.

Bale igra protiv Atletica

Kako stvari trenutačno stoje, Velšanin će biti spreman za subotnji gradski derbi u kojem će Real Madrid u sklopu 7. kola Primere ugostiti Atletico. Bale je, naime, odradio trening u četvrtak ujutro.

Podsjetimo, Bale je već bio prijavljen u startnu postavu za dvoboj protiv Getafea prošli vikend (pobjeda Reala 4-1), ali ga je nakon zagrijavanja trener Carlo Ancelotti zamijenio Iscom koji je prema prvotnom planu trebao dobiti odmor. Pregledi su pokazali da je lakše istegnuo bedreni mišić lijeve noge zbog čega je propustio gostovanje kod Elchea (pobjeda Reala 2-1) u srijedu.

No, dan kasnije se priključio suigračima na treningu i više nema sumnje da će biti na raspolaganju Ancelottiju za subotnji okršaj protiv gradskog rivala.
Bale je u završnici prijelaznog roka došao na Santiago Bernabeu iz Tottenhama i dosad je ubilježio jedan nastup i jedan pogodak za Real u Primeri. (I.M./T.S.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider