Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ali ne samo njega...

Pique šokirao: Htio bih u Barceloni vidjeti - Pepea!

Španjolska nogometna reprezentacija priprema se za ključni dvoboj kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine protiv Francuske u Parizu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogo se puta postavljalo pitanje kako u reprezentaciji funkcioniraju igrači koji brane boje dva najveća španjolska rivala Barcelone i Real Madrida. U jednom opuštajućem razgovoru stoper katalonskog kluba Gerard Pique otkrio je da nema apsolutno nikakvih trzavica između igrača ta dva kluba. Štoviše, Pique bi vrlo rado vidio barem jednog u svojoj momčadi.

''Kojeg bi igrača Reala volio dovesti? Pepea definitivno. Zatim Sergija Ramosa ili Raphaëla Varanea. I Ikera Casillasa naravno'', otkrio je pomalo iznenađujuće Pique.

Podsjetimo, Portugalac Pepe je jedan od najgrubljih braniča današnjice, koji u svakoj utakmici, pogotovo protiv Barcelone, nema nimalo milosti za suparnika, zbog čega vrlo često zna zaraditi i crveni karton.

''U reprezentaciji svi dišemo kao jedan. Nema više razmirica između igrača Barcelone i Reala. Bilo ih je prije, ali više ne'', rekao je stoper aktualnih europskih i svjetskih prvaka.

Zanimljivo, "furiji" je išlo bolje kada je bilo razmirica u reprezentaciji s obzirom da je osvojila dva Eura i jedno Svjetsko prvenstvo u tom razdoblju. Sada kada ih, kako tvrdi Pique, nema, Španjolska u kvalifikacijama za SP zaostaje dva boda za spomenutom Francuskom, četiri kola prije kraja.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider