Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Izbacit ćemo Milan'

Pique: Barca dugo nije imala tako dobru momčad kao ove sezone

Danas će nogometaši Barcelone biti na velikom iskušenju. Igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a pritom moraju nadoknaditi zaostatak od dva pogotka (0-2) iz prve utakmice protiv Milana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inače, Barcelona je upala u teško razdoblje, jer su iza nje dva poraza od madridskog Reala, domaći u Kupu i gostujući u prvenstvu, tako da bi novi posrtaj definitivno otkrio kako je katalonska momčad u krizi. Ipak, obrambeni nogometaš Barcelone Gerard Pique ne vjeruje u loš završetak uzvratnog ogleda u utorak.

>> Ako Milan ne zabije Barceloni....teško će proći

>> Alves kontra Messija: Raskol u Barci pred utakmicu godine?!

''Osjećaj mi govori da ćemo nadoknaditi zaostatak sa San Sira i da ćemo proći u četvrtfinale'', rekao je Pique španjolskim novinarima i nastavio:

''Mišljenja sam da Barcelona dugo vremena nije imala tako dobru momčad kao ove sezone. Vjerujem da možemo dostići dva gola minusa, jer smo radili i veće preokrete od toga. Znam da preko puta stoji veliki klub. Milan je momčad bogate povijesti. Imaju niz trofeja i u Europi i u domaćem talijanskom prvenstvu. I u prvom ogledu su se dokazali, ali vjerujem u sebe i svoje suigrače. Trebala bi to biti naša večer'', zaključio je španjolski reprezentativac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider