Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pridružio se trojici Hrvata

Perišić potpisao za Wolfsburg, Nijemci se čude!

Hrvatski nogometni reprezentativac iz redova Borussije Dortmund Ivan Perišić (23) postao je novi igrač Wolfsburga, nakon što je uspješno odradio liječnički pregled u turskom Beleku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otprilike sedam milijuna eura platio je Wolfsburg aktualnom prvaku Borussiji Dortmund za usluge hrvatskog reprezentativca, koji se i nije previše naigrao kod trenera Jürgena Kloppa. Ove je sezone nastupio u 14 bundesligaških utakmica, ali je samo dva susreta odradio 90 minuta. U preostalima je uglavnom ulazio s klupe za pričuve u posljednjim trenucima utakmica.

Njemački mediji prenose da je Perišićeva karijera u Borussiji okončana nakon javnog istupa u hrvatskim medijima o nezadovoljstvu u klubu zbog spomenute premale minutaže. Hrvatski reprezentativac nada se da će se to u Wolfsburgu promijeniti.

Perišić je već na pripremama s momčadi u Turskoj, nakon što je odbio ići u Španjolsku s Borussijom. Tamo je u nedjelju ujutro obavio liječnički pregled i stavio potpis na četverogodišnji ugovor. Perišić se tako pridružio trojici hrvatskih igrača, Ivici Oliću, Srđanu Lakiću i Hrvoju Čali. Međutim, Bild se pita što će on uopće u toj momčadi...

"Wolfsburg ga kupuje tako da pojača konkurenciju na lijevom krilu. Ironično, na toj poziciji igra Ivica Olić, koji je do sada postigao tek dva pogotka što je razočaravajuće", piše Bild. (TS / Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider