Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Planira iskrcati milijune

Perez predstavio pojačanje od 39 milijuna eura i najavio: Dovest ćemo još igrača

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao je naslutiti, tijekom predstavljanja Asiera Illarramendija, da će ovo ljeto na Santiago Bernabeu stići još pojačanja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Illarramendi (23) je došao iz Real Sociedada, a nakon što je prošao liječničke testove, u subotu je i službeno potpisao šestogodišnji ugovor s Madriđanima. Mladi je veznjak proizvod Sociedadove nogometne akademije, a u klubu iz San Sebastiana se u posljednjoj sezoni prometnuo u jednu od ključnih figura. Također, bio je standardni član udarne postave španjolske reprezentacije na nedavnom Europskom U21 prvenstvu na kojem je ''furija'' osvojila naslov prvaka.

''Danas je u Real Madrid došao fantastičan igrač, biser španjolskog nogometa. Asier je bio jedan od najboljih igrača naše mlade reprezentacije, a u Realu će dijeliti svlačionicu s mnogim igračima koji su također bili dio te momčadi'', kazao je Perez, a potom najavio:

''Nastavit ćemo graditi momčad kako bismo mogli igrati spektakularan nogomet kakav želi naš trener Carlo Ancelotti. Već sada imamo izvanrednu momčad, ali i dalje se moramo pojačavati. Već razgovaramo o igračima s kojima bismo mogli nastaviti osvajati trofeje.''

'Kraljevski' klub platio je mladog veznjaka 39 milijuna eura, koliko stoji u odštetnoj klauzuli. (TS)

 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider