Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poput Zidanea

Perez oduševljeno kliče: 'Ronaldo će karijeru završiti u Realu!'

Dosta dugo nakon kraja Primere (1. lipnja) nije se znalo hoće li Cristiano Ronaldo ostati u Madridu i biti nositelj Realove igre i iduće sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sam je Ronaldo izjavljivao kako nikome nije obećao produljenje ugovora, kako o tome ne razmišlja, a usporedno s tim su se pojavljivale priče o multimilijunskim ponudama PSG-a i Monaca, kao što se govorilo i da bi se Portugalac mogao vratiti u Manchester United.

Ipak, prije nekoliko dana je odagnana sva neizvjesnost, Cristiano Ronaldo je izjavio "Real je moja budućnost". Na sve to skupa se nadovezao predsjednik španjolskog doprvaka Florentino Perez koji je oduševljenje podijelio s madridskim novinarima.

"Želja Cristiana Ronalda je da dočeka kraj karijere ovdje, u Realu. Klub želi to isto. Zasad nismo ništa pričali o novom ugovoru, ali samo iz razloga jer je Ronaldo na odmoru", rekao je Perez, te dodao:

"Ponavljam, uvjeravam vas da će Ronaldo dočekati mirovinu ovdje u Realu. Baš kao Zidane i baš kao mnogo drugih sjajnih igrača koji su bili kod nas", rekao je Perez.

Prvu će utakmicu pod vodstvom novog trenera Carla Ancelottija nogometaši Reala odigrati 21. srpnja protiv engleskog Bournemoutha.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider